Bodycombat och mellanmål

Idag har jag haft fullt upp på jobbet tills jag slutade kl fem, sen åkte jag till gymmet för att köra bodypump. Jag gillade det inte speciellt sist, tycker det är så stressigt och om man tar lite för lite eller för mycket vikt förlorar man massa träningstid, då gymmar jag hellre själv, eller finns det någon annan fördel med att köra styrka så i grupp?
Jag var riktigt trött och tänkte strunta i det, men jag vilade från träningen igår då jag och min man var ute och åt oxfilépasta på Restaurang Viktoria i Vasastan. Riktigt gott..rekommenderas!

Denna gång fick jag en bättre upplevelse av bodypump än första gången, musklerna blir genomkörda men jag känner mig fortfarande inte färdigtränad efter bara ett sånt pass.
Direkt efter bodypumpen började bodycombat i samma sal så jag stannade kvar på det, vilket jag är så glad för att jag gjorde, det var ett av det roligaste grupp-pass jag varit på! Det är MMA-inspirerat med mycket kondition- och uthållighetsträning, instruktören och musiken var också jättebra. (Sök på Les Mills bodycombat #55 på YouTube).
Har redan hittat två bra program nu med bodystep och bodycombat att ta med som idé till träningsklubben i Guatemala.

Jag åt en halv portion gröt 45 min innan träningen och jag var jättepigg på både det första och på det andra passet. Var inte helt uttömd på energi efteråt heller. Annars brukar jag bara äta en frukt på sin höjd innan träning och bli jättetjurig innan jag får mat i mig, så att äta ett större mellanmål är verkligen något jag ska fortsätta med. Folk har sagt det till mig innan men jag antar att man måste få komma fram till vissa saker och ting själv, med tanke på hur otroligt många råd man får överallt.. 😉

Till lunch åt jag hembakat bovetebröd med rökt makrill, avokado och soltorkad tomat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s