Bootylicious

Jag värmde upp på spinningcykeln idag, det är sjukt tungt att cykla, bra konditionsträning. Jag cyklade jämt förut, var jag än skulle, men har inte kunnat göra det på flera år pga. mitt knä. Det gör lite ont nu efteråt, men så bra som knät är nu har det inte varit sedan jag började ha ont i det för ca 3 år sedan, fick troligtvis en överbelastning när jag jobbade som massageterapeut. Jag har ju röntgat knät utan att de hittar några fel, så det är som med alla mina andra besvär – det finns ingen förklaring till varför jag har dem… Det kanske är psykisk trots allt som så många säger, och så kraftfull i så fall att besvären blir kroppsliga på riktigt…Alright!
Hur som helst, jag körde ben och rumpa på gymmet med så mycket vikt jag orkar för att göra 6-8 gånger. Jag gillade mina former innan och försöker få större muskler på rumpan nu efter att ha gått ner i vikt under behandlingen i Guatemala #I-like-big-butts-and-I-cannot-lie.

Jag mår jättebra när jag gymmar, och sen bastu på det.
Sen köpte vi rökt makrill – så gott och med massa bra fetter och protein. Jag tycker det är svårt att veta hur man ska äta för att bygga muskler och gå upp i muskelmassa och inte bara bli större? Jag trivs inte om jag inte är petit och smal.

Det har precis spöregnat så nu ligger vi i sängen med sovrumsfönster helt öppet så massa skön luft kommer in, ska kolla på film och vila ett tag #lördag #quality-time #time flies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s