Magkänslan

 Har jätteont i magen igen, den har till och från sedan i torsdag varit uppsvälld och tryckt upp mot bröstkorgen och gett uppstötningar.. Får knappt i mig någon mat trots att jag nästan inte ätit någonting, det är jättejobbigt. Stress och att äta snabbt gör det värre. Något som hjälper är att gå ut och gå en stund efter varje gång jag ätit – det har blivit min drog hehe..

Jag har känt ett bra tag nu att det tar emot att äta alla tillskott jag fått genom min behandling, så ikväll bestämde jag mig för att ta slut på den sista homeopat-medicinen men utöver det sluta med de tillskott jag känner att jag reagerar på. Har t.ex. druckit ett pulver av olika mineraler mellan målen som ska balansera pH-värdet, och efter måltiderna har jag tagit en klorid-tablett för matsmältningen, men jag tror att det blir för mycket i jämförelse med mängden mat, eftersom jag äter många men små portioner.

På det senaste besöket hos biopaten (länk) gick det ju inte heller att genomföra ESteck-skanningen och bedöma exakt vad jag behövde, så det enda rätta just nu är – som alltid – att lyssna på magkänslan.

Ska lägga en varm vetekudde på magen och se en film, det brukar också hjälpa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s