Behandla akne med urin

Det här är min hud idag onsdag 12 juni 2013.
Min mage har börjat fungera sämre nu igen, jag började ju äta mjölkprodukter så ja vet inte om det är det som gör att den inte funkar.. Jag funderar på att börja äta som under min behandling i Guatemala igen, jag mådde riktigt bra av att äta på det sättet. Man äter bara frukt på kvällen, det som är jobbigt är att det är så dyrt med frukt, speciellt ekologisk. 

Min hud idag, 12 juni 2013

Jag fick höra talas om urinterapi – man lägger sitt eget urin på huden. Det ska vara det första urinet på morgonen. Det finns de som till och med dricker sitt urin, men jag syftar på det externa behandlingsformen. När man läser om folk som testat är det verkligen många som skriver att det fungerar.
“Det flytande guldet” har använts som medicin sedan urminnes tider, det finns tydligen mycket forskning kring detta också, men det är ju, tyvärr, knappast så att din doktor kommer säga “Har du testat att lägga urin i ansiktet?”

De skriver hellre ut antidepressiva som min
läkare haha.. Synd att så många läkare totalt saknar intresse för sina patienters hälsa… Hur som helst, jag läste att “vanliga” preparat redan kan innehålla urin; hudlotion och p-piller ska enligt vissa källor innehålla urin från djur (?). Jag vet inte om det är sant eller inte, men jag använder ju hellre mitt eget urin och på mitt eget initiativ. Enligt behandlingen ska man använda sitt eget urin för att behandla sin egen kropp. Jag antar att det finns sekret och syra i urinet som har en verkande effekt. Jag kommer testa. Jag vill bli av med det, jag kommer testa allt innan jag ger upp.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s